Фронтмен гурту Скай Олег Собчук прямує до Запоріжжя на велосипеді

В рамках великої веломендрівки через всю Україну під назвою "НЕзалежний", відомий співак 12-14 червня відвідає найбільші міста Запорізької області - Бердянськ, Мелітополь та Запоріжжя.

Індивідуальний велозаїзд Олега Собчука стартував 8 червня у крайній східній точці України - селищі Мілове Луганської області, пройде усією Україною і завершиться у м.Чоп на Закарпатті. Відстань 2151 км співак планує подолати за 20 днів. За цей час він відвідає 18 великих міст.

Метою цього проекту лідер гурту СКАЙ бачить популяризацію здорового способу життя під час пандемії та привернення уваги молоді до проблем алкоголю та наркотиків. Ініціативу реалізовано у рамках проекту "Соціальний діалог" та фільму Анни Міщенко «Не/дитячі слабкості" на youtube-каналі "У_МІЩЕНКО", в якому Олег, разом з іншими артистами, зізнався у своїх минулих залежностях.

В рамках велотуру, Олег Собчук 12 червня відвідає м.Бердянськ, 13 червня - Мелітополь та 14 червня - Запоріжжя. У містах-зупинках, будуть проходити фан-зустрічі, прес-конференції та затишні квартирники з хітами гурту СКАЙ.

У дружній атмосфері під гітару глядачі зможуть послухати вживу улюблені хіти та вдосталь поспілкуватися з Олегом Собчуком на цікаві теми, зокрема концепції здорового способу життя під час пандемії та отримати відповіді на запитання.

Слідкувати за подорожжю можна буде у всіх соціальних мережах гурту СКАЙ та Олега Собчука. А також у прямих включеннях програми Ранок з Україною, радіостанціях Люкс ФМ, POWER FM Ukraine, Radio ROKS та інших.

Представники ЗМІ та бажаючі підтримати захід можуть писати та дзвонити +380637944362 Альона Сохацька, або у повідомлення на сторінці співака у Фейсбуці.

Кожен українець може підтримати Олега в дорозі. Для цього потрібно просто викласти відео, на якому ви займаєтеся спортом під улюблену пісню СКАЙ  з відміткою акаунтів JBL Ukraine  і СКАЙ / SKAI  та доданням хештегів:

#НЕзалежнийвелотур

#JBLзвукщотобіпідходить
Добавлено: 11-06-2021, 11:42
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх