Усі школи Запорізької області чекає повторна перевірка харчоблоків

На цьому акцентував увагу перший заступник голови Запорізької облдержадміністрації Володимир Шустов під час наради з головами районних державних адміністрацій.

Повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Звертаючись до представників районної влади, посадовець повідомив, що питання безпечного харчування дітей перебуває на щоденному контролі Офісу Президента. Здоров'я підростаючого покоління також опікується Перша леді.

Після минулорічної перевірки Держпродспоживслужби 29 шкіл не відповідали новим санітарним вимогам. На сьогодні усунені недоліки в чотирьох учбових закладах, в 13 школах робота проведена частково, а в 12 закладах питання не вирішено зовсім.

"Серед злісних порушників – загальноосвітні заклади у с. Трояни (Андрівська ОТГ Бердянського району), Благовіщенській та Водянській громадах Василівського району, Новоолександрівській ОТГ Запорізького району. Також чимало проблем у 11 школах Запоріжжя", - повідомляють в ЗОДА,

- Залишилось два місяці до нового навчального року. Всі недоліки мають бути усунуті до 1 вересня, бо діти повинні харчуватися безпечно. Окрім тих 29 шкіл необхідно перевірити харчоблоки в усіх школах області. Стан усунення недоліків голови РДА мають взяти під особистий контроль та провести моніторинг всіх інших учбових закладів, - наголосив, підбиваючи підсумки, Володимир Шустов.
Добавлено: 23-06-2021, 06:27
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх