У Запорізькій області створять "активні парки"

У Запорізькій області регіоні реалізується соціальний проєкт «Активні парки – локації здорової України». На першому етапі відкриється 9 локацій.

Про це повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Як розповіла під час наради зі структурними підрозділами облдержадміністрації начальниця Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА Наталія Власова, перші активні парки відкриються в Запоріжжі, Бердянську, Енергодарі, Мелітополі, Токмаку, Вільнянську, смт Веселе, с. Роздол та Новинській сільській громаді. Відкриватися вони готові з завтрашнього дня, 23 червня.

Загалом же планується створити активні парки в усіх 67 громадах Запорізької області. Цей соціальний проєкт передбачає нові форми залучення різних груп населення, зокрема, осіб з інвалідністю, до оздоровчої рухової активності у місцях масового відпочинку.

До проведення занять з оздоровчої рухової активності та змістовного дозвілля громадян планується залучати фахівців у сфері фізичної культури та спорту й провідних спортсменів.

На нових спортивних локаціях планується проведення змагань та інших спортивних заходів. Активні парки будуть відкриті для всіх охочих.
Добавлено: 23-06-2021, 07:11
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх