Матвієнко вакцинувати аерозолем (ВІДЕО)

Спікер Ради Федерації Валентина Матвієнко повідомила, що прищепилася проти коронавируса интраназальной вакциною у вигляді аерозолю. Матвієнко відзначила, що вона - доброволець, оскільки такий препарат поки не зареєстрований.

Привітали росіян з початком війни

Міський голова Рязані Юлія Рокотянская публічно назвала святом день вторгнення нацистської Німеччини в СРСР і з посмішкою привітала депутатів з цією датою. Пізніше вона заявила, що нібито обмовилася.

Критиків Кадирова пообіцяли вбивати

Директор прокремлівського пропагандистського телеканалу "Грозний" Чингіз Ахматов оприлюднив у себе в інстаграме 16-хвилинне відео, в якому пообіцяв вбивати критиків і ворогів керівника Чечні Рамзана Кадирова. Ахматов запевнив, що він завжди буде залишатися вірним "Рамзана Кадирова, синові Ахмата-Хаджі Кадирова".

Поклонська йде з партії

Екс-прокурор окупованого Росією Криму, нині депутат Держдуми Російської Федерації Наталія Поклонська знімає свою кандидатуру з попереднього голосування партії "Єдина Росія", на якому повинні визначитися кандидати на вибори до федерального парламенту нового скликання.

За матеріалами: 24tv.ua

Добавлено: 24-06-2021, 13:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх