Днепропетровец стал чемпионом первых юношеских Олимпийских Игр

Учні Дніпропетровського вищого училища фізкультури збирають нагороди: Андрій Говорунов став Олімійським чемпіоном із плавання, а Володимира Геруна визнано кращим гравцем юнацького чемпіонату Європи з баскетболу.


Андрій Говоров, учень першого курсу дніпропетровського вищого училища фізкультури, став чемпіоном перших юнацьких Олімпійських Ігор з плавання, що нині тривають в Сінгапурі. Золоту медаль з новим особистим рекордом 22.35 секунди він виграв на дистанції п’ятдесят метрів вільним стилем. Варто зазначити, що Говоров претендує на ще одну нагороду Олімпіади. Наш земляк показав кращий час у кваліфікаційному запливі на подібній дистанції батерфляєм.

Іншого учня цього навчального закладу і водночас дніпропетровської п’ятої спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з баскетболу, гравця збірної України Володимира Геруна, названо MVP (кращим гравцем) юнацького чемпіонату Європи (U-16) за підсумками якого наші кадети завоювали срібні медалі та путівку в Дивізіон «А» континентального баскетболу. За результатами восьми матчів турніру він увійшов до десятки найбільш результативних гравців чемпіонату, посівши сьоме місце із показником 17.3 очка в середньому за гру, а також став сьомим у суперечці кращих «ребаундерів» (9.1 підбирання). Крім того Герун посів четверте місце за «блок-шотами» (2.4 в середньому за гру).
Добавлено: 19-08-2010, 11:39
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх