Громадськість за чисте місто

Голова правління громадської організації «Спільна справа-Рідний край» Єфіменко О.М. звертається з закликом до усіх громадських організацій м.Запоріжжя щодо підтримки пропозицій міського голови Сіна О.Ч. боротися за чистоту рідного міста.

Громадська організація «Спільна справа-Рідний край» пропонує кожній організації закріпити за собою відповідну територію, зокрема на околицях міста, для оперативного повідомлення виконавчому комітету Запорізької міської ради про стан справ у сфері благоустрою цих територій, за який відповідають районні адміністрації та комунальні підприємства.

«Ми вважаємо, що відповідна інформація та контроль з боку громадськості будуть допомагати міській владі швидше реагувати на проблеми мешканців міста та контролювати нерадивих чиновників.

Зі свого боку, ми запрошуємо посадовців Хортицької адміністрації звернути свою увагу на благоустрій 16 мікрорайону, зокрема на зелену зону, яка знаходиться у центрі цього мікрорайону, та прилеглі до неї території. Пропозиції мешканців та наші пропозиції з благоустрою цієї території у районної адміністрації є», - повідомив Єфіменко О.М.
Добавлено: 6-12-2012, 07:36
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх