Що і кому належить у Верховній Раді

ОПОРА зробила інфографіку розподілу комітетів між парламентськими фракціями.

Партія регіонів очолює такі комітети: з питань аграрної політики та земельних відносин, з питань бюджету, з питань верховенства права та правосуддя, з питань державного будівництва та місцевого самоврядування, у закордонних справах, з питань інформатизації та інформаційних технологій, з питань охорони здоров’я, з питань податкової та митної політики, з питань правової політики, з питань промислової та інвестиційної політики, з питань Регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради України, з питань транспорту та зв’язку, з питань фінансів та банківської діяльності.

ВО «Батьківщина» головує в комітетах з питань економічної політики, з питань європейської інтеграції, з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, з питань культури та духовності, з питань освіти та науки, з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів, з питань підприємництва, регуляторної та антимонопольної політики, з питань свободи слова та інформації.

Партія «УДАР» головує в комітетах з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією, з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин, з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму.

КПУ очолює комітети з питань будівництва, містобудування і ЖКГ та регіональної політики, з питань соціальної політики та праці.

ВО «Свобода» очолює комітет з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської аварії.

Позафракційний народний депутат України Володимир Литвин очолює комітет з питань національної безпеки та оборони.

Партія регіонів отримала керівні посади в найбільш впливових та привабливих для депутатів комітетах.
Добавлено: 28-12-2012, 12:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх