Гриценко заявил о выходе из фракции "Батькивщина"

Народный депутат Анатолий Гриценко написал заявление о выходе из фракции "Батькивщина", "в связи с невозможностью влиять на принимаемые решения".

Об этом он сообщил на своей странице в Facebook, передает Цензор.НЕТ.

Заявление он зарегистрировал во сегодня утром (14.01.2014 г.) после вчерашнего решения фракции "Батькивщина", которым его лишили права участия в ее заседаниях.

Текст сообщения приводим полностью:

"У зв'язку з неможливістю впливати на рішення, що приймаються фракцією ВО "Батьківщина", заявляю про вихід із фракції ВО "Батьківщина".

Заяву такого змісту зареєстрував сьогодні зранку після вчорашнього рішення фракції, яким мене позбавили права участі в її засіданнях.

Після виходу з фракції у статусі позафракційного депутата:

1) залишаюся в опозиції до Президента Януковича і його політики;

2) виконуватиму виборчу програму ВО "Батьківщина", з якою ми разом ішли на вибори і до розробки якої доклав власних зусиль;

3) координуватиму свої дії з опозиційними депутатами, для яких принципи і цінності - не пусті слова.

Рішення про вихід із фракції не було простим. Протягом року в рамках фракції я твердо й послідовно відстоював ті принципи і цінності (оголошені публічно і скріплені підписами Гриценка, Турчинова, Яценюка), на яких наша партія "Громадянська позиція" увійшла до складу Об'єднаної опозиції "Батьківщина". Ви все це бачили. Так само бачите, чим воно завершилося. За цих умов, рішення про вихід із фракції вважаю логічним, відповідальним і чесним.

Дякую Вам за розуміння". 
Добавлено: 14-01-2014, 11:55
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх