Народная Рада в Запорожье отчиталась, как провела день

В Запорожье Народная Рада на страницах в социальных сетях разместила отчет  о проделанной работе за 27 февраля.

В нем, в частности, говорится:

«Сьогодні продовжувалось формування комісій Народної Ради та була створена громадська приймальня.

Координатор фінансово-економічної комісії Красовський В.М.відзвітував про роботу комісії за період з 24 лютого. Розповів про те ,як запобігти сумнівним або незаконним перерахуванням державних коштів.

Координатор комісії по кадрам і люстрації Соха Р.В. запропонував конкретні кроки для підвищення легітимності Народної ради через органи юстиції та через затвердження її на Запорізькому народному Віче.

Координатор малого і середнього бізнесу Єременко О. доповіла про ситуацію, що склалася в Запорізькій міськраді, про можливі переформатування більшості депутатського корпусу. На даний час до проведення чергової сесії міськради питання відставки міського голови не є актуальним.

Координатор з питань співпраці з МВС Артюшенко І. розповів про стан справ у Запорізькій міліції та запропонував, як швидко створити вертикаль громадських сил для контролю за діями місцевої влади на всіх рівнях.

Народною радою було обговорене та прийняте Звернення до мешканців Запоріжжя та області, з яким на державному телебаченні доручено виступити Секретарю Ради Ткаченко О.В.

Сьогодні ж відбувся запис телепередачі «Перспектива» за участю Ткаченка О.В, яка вийде в ефір 28.02.2014 на каналі «Запоріжжя».

Було прийнято заяви до в.о. Президента України, Голови Верховної Ради та Генерального Прокурора з приводу відставки керівництва Запорізької ОДА, яке віддавало злочинні накази про розгін мирного мітингу 26 січня 2014, в результаті якого постраждало і було заарештовано більше ста осіб.

Також було прийнято звернення з приводу т.з. «справи пономарів» за якою ув’язнено невинних людей».

Добавлено: 27-02-2014, 21:27
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх