Общественный совет при Запорожском горсовете обратился с жалобой в Киев

Президиум Общественного совета при исполнительном комитете Запорожского городского совета поддержал обращения трудовых коллективов областного центра, направленных на имя Президента Украины Петра Порошенко, с просьбой разобраться в ситуации, сложившейся на сессии горсовета 10 декабря, когда народный депутат Олег Ляшко требовал от мэра Александра Сина уйти в отставку и заявил, что может сам стать и.о. мэра Запорожья.

«Ми, члени Президії Громадської ради при виконавчому комітеті Запорізької міської ради, стурбовані тими подіями, що відбулися в м.Запоріжжя на 52-й сесії Запорізької міської ради. Ми вважаємо, що наша громада може без сторонньої допомоги навести лад в своєму місті.

Заміну влади необхідно проводити виключно у правовому полі, згідно чинного законодавства України. На місцевих виборах, які відбудуться в 2015 році, саме територіальна громада висловить голосуванням свою громадянську позицію та обере гідного мера та депутатів Запорізької міської ради. А народні депутати мають справно займатись своєю справою, тобто якнайшвидше приймати нове законодавство, яке дасть можливість скоріше провести місцеві вибори і змінити владу в місті, а не їздити по містах і селах та вносити смуту в громаду. Сьогодні м.Запоріжжя – це перша смуга перед військовими діями, в місті багато переселенців та біженців, складна економічна ситуація. Тому вкрай важливо зберегти спокій та мир в ці непрості для громади часи. А залишити місто без керівництва, коли його немає в області – це прямий шлях до провокацій та можливого захвату влади негативно налаштованими силами.
 
Тому ми підтримуємо звернення трудових колективів до керівництва країни з недопущенням подібних провокацій в суспільстві. А мешканців міста Запоріжжя ми закликаємо до свідомих, поміркованих, виважених дій, не піддаватись на провокації та діяти в межах чинного законодавства України!».
Добавлено: 18-12-2014, 16:43
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх