Запорожцам рассказали, как молиться в новогоднюю ночь

Пресс-служба Запорожской епархии УПЦ МП обнародовала на сайте текст молитвы, которую жителям региона рекомендуется прочесть в новогоднюю ночь.

Читайте наши новости в Facebook

«МОЛИТВА на Новий рік

Господи Боже, усіх видимих і невидимих створінь Творче, що сотворив часи й роки, Сам поблагослови Новий Рік, який щойно розпочався, і який ми рахуємо від Твого втілення задля нашого спасіння. Благослови Україну в Новому Році припиненням війни, Мирним Небом над головою, миром в суспільстві, та миром в серцях. Дозволь нам провести цей рік та багато років після нього в порозумінні та злагоді з ближніми нашими; зміцни й розповсюдь Святу Вселенську Церкву, котру Ти Сам заснував в Єрусалимі, і спасительною жертвою святого Тіла і пречистої Крові освятив.

Вітчизну нашу звелич, збережи та прослав; просвіти увесь народ наш – воїнів-захисників, трударів та можновладців - світлом совісті, розуму та духовності; Многоліття, здоров’я, достаток плодів земних, добрий врожай та сприятливі природні умови даруй нам; захисти від забруднення і людського винищення наші чудові ріки й озера, густі ліси та родючі ниви.

Упокой, Боже, в Твоїх світлих оселях усіх, хто відійшов у Вічнність, пам’ятаючи Твої Заповіді та захищаючи Твою Святу Правду, всіх, хто став невинними жертвами сліпої ненависті і насильства.

Нас, грішних,  усіх родичів і ближніх наших, співвітчизників та всіх благовірних християн, як істинний наш Верховний Пастир, упаси, огороди та ствердь на шляху спасіння, щоб і ми, йдучи ним, після благословенного Тобою життя в світі цьому, досягли Царства Твого Небесного, та удостоїлися вічного блаженства зі святими Твоїми, Амінь!», - цитирует пресс-служба епархии текст молитвы.
Добавлено: 31-12-2014, 07:49
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх