Дело пограничника Сергея Колмогорова: Почему украинская власть не может определиться, воюет Украины и с кем

Высший спецсуд отменил приговор пограничнику Колмогорову и освободил его из-под стражи. Суд первой инстанции осудил Колмогорова на 13 лет лишения свободы

Высший спецсуд отменил приговор пограничнику Колмогорову и освободил его из-под стражи. Об этом сообщили сразу несколько народных депутатов, которые  были на заседании суда.  

 



Його засудили до тринадцяти років позбавлення волі. За те, що як громадянин, в час війни виконав свій обов’язок і пішов боронити свою державу і нас з вами. За те, що як прикордонник входив до групи швидкого реагування. За те, що разом з іншими виконував наказ затримати автомобіль, в тому числі стріляти на ураження. За те, що в наслідок виконання наказу загинула людина.

Слідство вели військові прокурори. Сергія засудили за умисне вбивство. Судді та прокурори нижчих інстанцій сміялися з Сергія, коли він намагався пояснити, що він, як і його колеги, виконував наказ в умовах війни. 2 листопада військові прокуратури, які вимагали ув’язнення Сергія Колмогорова у судове засідання не з’явилася. Бо справою, як виявилося, зацікавився особисто Генеральний прокурор. І саме в день судового засідання.

Натомість у судове засідання прибуло чимало народних депутатів. Більшість з них зійшлося в думці, що винними у незаконному переслідуванні є виключно судді-сепаратисти. До маріупольських суддів і їхніх зв'язків, чи то пак залежностей, звичайно запитань більш, ніж достатньо. І ці запитання потрібно було поставити ще у 2014 році. Так само як і знайти на них відповіді

По материалам: 24tv.ua, 112.ua
Добавлено: 6-11-2017, 14:31
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх