Кулеба прокоментував надзвичайну ситуацію в США та які саме санкції впливають на прибутки Росії

Останніми роками було багато персональних санкцій щодо росіян і з боку ЄС, і з боку США.

Найбільш дієвими проти агресії Росії є секторальні санкції, які впливають на прибутки РФ.

У переліку санкцій, які 15 квітня США запровадили проти Росії, є, зокрема, й секторальні.  Про це в прямому ефірі ток-шоу "Право на владу" сказав міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба. 

"Це посилання на американське законодавство, яке дозволяє миттєві, рішучі дії. Тому, в самих Сполучених Штатах жоден надзвичайний стан не запроваджено. Хочу звернути увагу на інше. Ті санкції, які сьогодні були запроваджені США, вони не є лише індивідуальними проти конкретних осіб, або проти конкретних компаній. Там також є секторальні санкції. Останніми роками було багато персональних санкцій. І з боку ЄС, і з боку США. Це добре, але вони мають дуже обмежений вплив. Саме секторальні санкції, які впливають на прибутки Росії, є дієвими", - заявив Кулеба. 

Зазначимо, що в указі президента США Джо Байдена про нові санкції проти Росії сказано, що деякі дії РФ є "надзвичайною загрозою" для нацбезпеки, економіки і зовнішньої політики США. В документі йдеться про те, що "конкретна шкідлива зовнішньополітична активність уряду Російської Федерації… є нетиповою і надзвичайною загрозою національній безпеці, зовнішній політиці та економіці США".  Відео У США не запроваджено надзвичайний стан - Дмитро Кулеба 

У прямому ефірі ток-шоу "Право на владу" міністр закордонних справ Дмитро Кулеба розповів, що у США не запроваджено надзвичайний стан.  Право на владу Facebook   Twitter   Telegram   Messenger   Viber На думку очільника МЗС України, подальше загострення з боку Росії буде кроком, який занадто дорого їй коштуватиме. Кулеба переконаний, що   Кроки багатьох країн світу спрямовані на демотивацію Росії від подальших агресивних кроків - Кулеба кроки багатьох країн світу спрямовані на демотивацію Росії від подальших агресивних кроків.

За матеріалами: ТСН
Добавлено: 15-04-2021, 23:08
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх