Житель Бородинського: Давайте подаруємо Буряку лопату!

Кожна поїздка через греблю ДніпроГЕСу - це ганьба для міської влади Запоріжжя. Жителі Правого берега щодня стоять у пробках. Щоб відвезти дитину до школи, доїхати на роботу або додому, потрібно витратити не менше години для подолання 1,5 км. Просто тому що водії акуратно їдуть: дорожнє полотно роз'їдене ямами.

Кожна поїздка через греблю ДніпроГЕСу - це ганьба для міської влади Запоріжжя. Жителі Правого берега щодня стоять у пробках. Щоб відвезти дитину до школи, доїхати на роботу або додому, потрібно витратити не менше години для подолання 1,5 км. Просто тому що водії акуратно їдуть: дорожнє полотно роз'їдене ямами.


Тут багато питань до тих, хто забезпечував розчищення, обслуговування дороги взимку. Всю зими ми були свідками того, як бруд із сіллю розкидали в надії, що сильний вітер буде змітати сніг з проїжджої частини греблі. Наслідки безгосподарності ми сьогодні з трудом об'їжджаємо. Наші доблесні комунальники не справляються, а бізнес не заходить, тому що система відкатів не прийнятна ні для одного підприємця, який поважає себе.

На сайті мерії ні вчора, ні позавчора, ні сьогодні не з'явилося жодного рядка з коментарями, поясненнями або вибаченнями перед городянами. Соцмережі розриваються від обурених постів городян.



В середині лютого було заявлено, що ця дорога не на балансі міста, але ямковий ремонт буде проводитися, а ось реконструкція з перекриттям руху чекає нас не раніше, ніж через рік. Всі дії, які роблять в мерії, можна охарактеризувати як недостатні, а значить, вони є свідченням некомпетентності тих, хто займає кабінети в мерії.


Питання балансу проїжджої частини, її реконструкції піднімається протягом останніх 15 років. Але міська влада все не встигає його повністю або частково вирішити до того моменту, поки ситуація не стає критичною. Хороша міська влада - це влада, про яку не згадують, бо міська інфраструктура працює, як справний годинник.



Але рішення наперед у нас не вміють приймати. Стратегічно питання балансу і ремонту проїжджої частини можна було вирішити за допомогою народних депутатів, яких у нас предостатньо - і від області, і від міста, і, зокрема, від суміжних районів Запоріжжя. Тактично потрібно було організувати реверсний рух. Його, по суті, відкрили тільки сьогодні в обід - після того, як в ЗМІ з'явилися матеріали про ганьбу, інакше не скажеш, яка твориться на греблі. Але немає ніякої гарантії, що він буде ввечері або завтра вранці. Хоча це трохи полегшило б пересування.



Є гостре бажання подарувати Володимиру Вікторовичу Буряку лопату. Якщо він не вміє організувати роботу підлеглих, то совкова лопата повинна стати його головним інструментом у боротьбі за проїзжаємость доріг. Не можеш керувати - лопату в руки і вперед!



На жаль, але діяльність міської влади стала антирекламою Запоріжжя. Про які інвестиції, тим більше зарубіжні, може йти мова, якщо інвестора соромно провести по вулицях? Якщо потрібно замовляти броньовик, щоб довезти людину з аеропорту на Правий берег? Показувати місто іноземцеві просто соромно. У Запоріжжі безліч людей, які працюють на своє рідне місто, а значить і на всю Україну - просувають, розвивають, презентують, представляють. Але всі їхні зусилля змішуються з брудом, нівелюються таким ганебним ставленням міської влади до своїх прямих обов'язків!

Давайте подаруємо лопату Володимиру Буряку! З нею він принесе більше користі чи хоча б менше шкоди! Не можеш працювати головою, працюй лопатою!
Добавлено: 27-03-2018, 17:12
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх