Депутат: Суд остановил действие решения исполкома о сносе деревьев в центре Запорожья

Об этом в соцсети сообщает депутат Запорожского горсовета Михаил Прасол. По его словам, также экоактивисты установили палатки и будут оборонять парк от вырубки.

"16 квітня - поворотний день в історії скверу імені Яланського та бажання пана Кальцева установити самовільно паркан для вирубки дерев

Щойно ми отримали ПЕРЕМОГУ! Запорізький окружний адмінсуд ухвалив зупинити дію рішення виконкому Запорізької міськради #157 від 13.04 «Про видалення зелених насаджень на перехресті вул.Нещалежної України та вул. Лермонтова». Рішення ВЖЕ набуло чинності!

Дякую активісту та зразковому хлопцю Ігорю Лукашко, що сьогодні був у суді та відстоював права всіх городян! Ще зранку він давав відпор «тітушкам» пана Кальцева!

Допоки в суді розглядалась справа - ми тут тримаємо оборону цілий день у парку у центрі міста навпроти універмагу «Україна» і до державного цирку!

Еко активісти вже виставляють палатки, щоб тільки цілодобово охороняти парк від Кальцева та його «тітушек»! Дякую всім за підтримку!


Запоріжці, нас тут має бути тисячі, щоб зупинити свавілля людей, що звикли діяти незаконно старими методами! Парк потрібен людям!", - пишет Михаил Прасол.

Напомним, накануне в сквер приехали коммунальщики, чтобы начать снос деревьев. Местные жители и активисты встали на защиту парка. После к активистам вышел Владимир Кальцев, пытавшийся убедить их, что новый ТРЦ необходим городу и именно в этом месте.
Добавлено: 17-04-2018, 08:27
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх