Правозахисник вимагає порушити кримінальну справу проти дніпровського нардепа Медяника від "Слуги народу"

Відомий український адвокат і журналіст Олексій Шевчук вимагає відкрити кримінальну справу на народного депутата від партії "Слуга народу" В'ячеслава Медяника, якого спіймали за "вирішенням питань" з прокурорами в стінах Верховної Ради.

Про це Шевчук написав на своїй сторінці в соцмережі. Правозахисник також заявив, що має намір зустрітися з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком, заступником голови Офісу президента Кирилом Тимошенко і першим заступником директора Державного бюро розслідувань Ольгою Варченко для підтримки його заяви про відкриття кримінального провадження проти депутата.

"Шановний пане Медяник, я з наступного тижня особисто буду просити зустрічей з Олексієм Гончаруком, Антоном Геращенко, Ольгою Варченко, Ольгою Яровий, Кирилом Тимошенко, Максимом БУЖАНСЬКЕ, Олексієм Кучером і багатьма іншими з метою підтримки моєї заяви і відкриття кримінального провадження щодо вас" - написав Шевчук на своїй сторінці в соцмережі. Також адвокат зазначив, що депутат Медяник сприяв фальсифікації справи по Центральному мосту в Дніпрі.
Добавлено: 16-10-2019, 16:22
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх