COVID-19: В Бердянске заболела сотрудница детского сада

В Бердянске был подтверждён ещё один случай коронавируса. Как оказалось, инфицированная женщина, является сотрудником одного из детских садов.

Об этом сообщает пресс-служба городского совета.

Благодаря введенной термометрии у всех сотрудников детских садов, удалось избежать контакта с остальным коллективом. Из-за повышенной температуры сотрудницу не допустили к работе, а позже она обратилась к семейному врачу и коронавирус у неё подтвердил ПЦР-тест.

“Шановні батьки дошкільнят! Міська влада розуміє вашу стурбованість у зв’язку з відкриттям дитячих садків, але для міської влади здоров’я дітей завжди було і залишається пріоритетом. Сьогодні, 26 травня, за даними лабораторного центру підтвердився випадок захворювання коронавірусом в однієї з працівниць дитячого садка. Завдяки введеної термометрії у всіх співробітників дитячих садків вдалося уникнути її контакту з іншим колективом дитячого садка. Через підвищену температуру співробітниця не була допущена до роботи, а пізніше вона звернулась до лікарів.

Розуміючи всю відповідальність за життя і здоров’я наших малюків, міська влада прийняла рішення посилити заходи безпеки в дитячих садах. Зараз опрацьовується можливість, щоб перед відкриттям закладів рекомендувати всім його співробітникам пройти тестування на COVID-19. Також виконується перевірка дотримання всіх вимог санітарного лікаря і Кабміну по роботі дитячих садків.

У зв’язку з цим всі дошкільні навчальні заклади в Бердянську будуть запускати в роботу поетапно починаючи з 1 червня. Сподіваємося на ваше розуміння в такому важливому питанні як збереження здоров’я дітей”, – сказано в сообщении пресс-службы исполкома.


 
Добавлено: 27-05-2020, 08:53
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх