У Києві патрульний врятував хлопчика, який провалився під кригу

"Тримався однією рукою": Поліцейський повзком дістався до дитини та схопив її за куртку.


У Києві патрульний поліцейський врятував хлопчика, який провалився під кригу на озері "Жандарка", що на вулиці Урлівській.

Про це в неділю, 17 січня, повідомили на Facebook-сторінці Патрульної поліції Києва.

Сергій Бурмака перебував на прогулянці з донькою неподалік від місця інциденту, коли "почув крики людей та дитячий плач" і побіг до водойми.

Правоохоронець ліг на живіт "за 10 метрів від місця призначення" та "обережно поповз до хлопчика, який тримався однією рукою за кригу".

"Діставшись дитини, патрульний схопив її за куртку та витягнув на безпечне місце, - розповіли у поліції. - Хлопчика передав бабусі, яка одразу повела дитину додому, щоби швидше зігріти".  

Нагадаємо, що у Звенигородському районі Черкаської області троє людей на річці Гнилий Тікич провалилися під лід. Двоє дорослих змогли виштовхати 14-річну дівчинку на кригу, самі ж потонули. 

Відео У Сумах надзвичайники витягли з води чоловіка, який провів під кригою 30 хвилин

У Сумах надзвичайники витягли з води чоловіка, що провалився під лід. У крижаній воді він пробув пів години. 70-річний містянин вирішив скоротити шлях додому і попрямував через річку. Посередині водойми за 25 метрів від берега крига не витримала, і він опинився у воді. Йому пощастило, що це бачили перехожі, вони викликали надзвичайників.   

По матеріалам: ТСН

Добавлено: 18-01-2021, 15:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх