Тимчасовий повірений у справах США Христина Квін передала українцям посил в непохитності в підтримці України (ВІДЕО)

За адміністрації Байдена США залишаться непохитними в підтримці України. Тимчасовий повірений у справах США Христина Квін, з нагоди інавгурації Байдена, згадала і про долю Донбасу та Криму

З нагоди інавгурації нового американського президента Джо Байдена, тимчасовий повірений у справах США Крістіна Квін запевнила, що її країна залишиться непохитною в підтримці України. Про це повідомляє прес-служба посольства США в Україні.


"Поки новообраний президент і його адміністрація працюватимуть над формуванням внутрішньої і зовнішньої політики Сполучених Штатів в найближчі місяці, дозвольте запевнити вас в одному: США залишатимуться непохитними у своїй підтримці України, щоб вона була багатою, демократичною і вільною, надійно захищеною у своїх міжнародно визнаних кордонах, включаючи Донбас і Крим, і стійкою проти російської агресії", - заявила Квін.


Вона подякувала Україні за те, що її представники приєдналися до інавгураційних заходів, щоб почути безпосередньо від новообраного президента Байдена його бачення на наступні чотири роки.

"Нехай живуть ще чотири роки міцних відносин між США та Україною! Бажаю вам здорового і щасливого нового року", - додала американський дипломат.

Нагадаємо, у середу, 20 січня, 46-й президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден вступив на посаду. 

Байден приніс клятву президента під час церемонії інавгурації у Вашингтоні.

Разом з ним присягу прийняла Камала Харріс - перша в історії країни жінка-віце-президент.

За матеріалами: 112.ua
Добавлено: 21-01-2021, 09:40
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх