У Харкові оголошено день жалоби через загибель 15 людей (ВІДЕО)

День жалоби через загибель 15 людей у будинку для літніх людей. Також Харківська адміністрація виділить кошти для лікування людей, які постраждали під час пожежі в установі

У Харкові в п'ятницю, 22 січня, оголошено день жалоби через загибель 15 осіб під час пожежі в будинку для літніх людей. Про це повідомив в. о. міського голови Харкова Ігор Терехов під час позачергового засідання уряду.

"Я підписав відповідне розпорядження про оголошення жалоби завтра в місті Харкові за загиблими людьми... Похорон цих людей, звісно, відбудеться за наш рахунок (бюджет ХМДА, - ред.)", - сказав Терехов.


Також міський голова повідомив, що місцева влада виділить кошти для лікування людей, які постраждали від пожежі й були доставлені до лікарні.

Новини за темою: Через пожежу в будинку для літніх людей у Харкові можуть затримати власників, - Терехов

Нагадаємо, сьогодні в Харкові зайнялася двоповерхова будівля, переобладнана під будинок для літніх людей. Унаслідок пожежі загинуло 15 осіб.

У Харківському обласному департаменті соцзахисту населення заявили, що за адресою, де сталася пожежа, немає зареєстрованих установ для літніх людей.

Президент України Володимир Зеленський доручив Кабінету міністрів терміново створити комісію для з'ясування причин пожежі в будинку для літніх людей. Водночас у Генпрокуратурі повідомили, що, за попередньою інформацією, пожежа в будинку для літніх людей сталася через необережне поводження з електронагрівальними приладами. 

За матеріалами: 112.ua
Добавлено: 22-01-2021, 10:40
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх