Зеленський привітав українців з Днем Соборності і спровокував затор у Києві (ВІДЕО)

Президент закликав українців до єдності і висловив впевненість у поверненні Криму і Донбасу

Глава держави Володимир Зеленський привітав країну з Днем Соборності. Президент закликав українців до єдності та висловив впевненість у поверненні тимчасово окупованих територій Криму і Донбасу.

Привітання зі святом Зеленський написав на офіційній сторінці в Facebook.

Президент також підкреслив, що у 2021 році українці зустрічають День Соборності, відчуваючи глибоку скорботу за співгромадянами, які трагічно загинули в пожежі в Харківському будинку для літніх людей. "Важливо пам'ятати, що соборність – це не тільки про територію. Одна з найдавніших мрій нашого народу – про єднання – фундаментальна мрія. Але її не можна досягти один раз і назавжди. Це постійна робота. Це щоденний рух. Це не щось у минулому, не ідеологічна рамка згори і не досягнення, яке може бути простим", — написав також у привітанні Володимир Зеленський.

За даними ТСН, в День Соборності президентський кортеж прибув до пам'ятника Михайла Грушевського, внаслідок чого в столиці утворився великий затор.

Очевидці зняли момент на відео.

Нагадаємо, що сьогодні вся Україна відзначає одне з головних національних свят — День Соборності, яке символізує єдність країни та братерство. 

Це вже 102 річниця возз'єднання України.

В день народження Президента України Володимира Зеленського відбудеться масштабна акція протесту, яку назвали "Привітай президента платіжкою". Вона пов'язана із підвищенням тарифів на газ та електроенергію, пише  Comments.ua
Добавлено: 22-01-2021, 11:37
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх