До справи про напад на українського підлітка в Парижі підключився Зеленський: Нападники мають сидіти

Президент розповів про стан хлопця. Зеленський заявив, що невідомі, які покалічили українського підлітка в Парижі, мають сісти до в’язниці, і Україна зробить усе можливе, щоб напад розслідували.

Президент Володимир Зеленський заявив, що невідомі, які покалічили українського підлітка в Парижі, мають сісти до в’язниці, і Україна зробить усе можливе, щоб напад розслідували.

Джерело: Зеленський у Telegram

Пряма мова: "Знайти й покарати нападників. Це навіть не просто наша вимога, це питання цивілізованості. У будь-якій країні такий напад заслуговує на жорстку реакцію держави.

Україна зробить усе, щоб Юрій та його родина отримали необхідну допомогу, а розслідування – необхідні стимули. Нападники абсолютно точно повинні опинитися у в’язниці".

Деталі: За словами Зеленського, до вирішення цієї ситуації залучене Посольство України. Крім того, вже є жорстка реакція міністра внутрішніх справ Франції Жеральда Дарманена та мера Парижа Анн Ідальго.

Він додав, що напад відбувся, коли Юрій з друзями повертався зі школи.


Постраждалий досі у важкому стані з численними травмами. Водночас, за словами президента, є підстави сподіватися, що він одужає.

Передісторія:
  • 15 січня у Парижа біля Ейфелевої вежі жорстоко побили 14-річного українця.
  • Десяток невідомих із металевими палицями, битами і ножами атакували компанію учнів біля торгового центру "Beaugrenelle". Усім, крім Юрія, вдалося втекти, хлопцю ж завдали безліч ударів.
  • У підлітка в кількох місцях пробитий череп, множинні переломи рук, ребер, ножові поранення, травма очей. Він у комі, перебуває у реанімації.
Добавлено: 25-01-2021, 13:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх