Разумков розповів про подарунки Зеленському та вибори мера у Харкові (ВІДЕО)

Подробицями Голова Парламенту поділився на брифінгу 25 січня

Голова ВРУ поділився планами на найближче майбутнє

Цього тижня, разом із завершенням січневого локдауну, Верховна Рада повертається до звичного режиму роботи – в умовах звичайного адаптивного карантину, що продовжує діяти в країні. До речі, активізація Парламенту відбулася саме у День народження президента України Володимира Зеленського – 25 січня. Які саме питання розглянуть нардепи найближчим часом, дізнавалися Знай.ua.


Верховна рада - фото з сайту ВРУ

Тарифи та подарунки – вибори в Харкові відкладаються

Про подальший фронт робіт Парламенту розповів Голова ВРУ Дмитро Разумков в ході брифінгу, що відбувся сьогодні в кулуарах Верховної Ради.

"Це і питання, пов'язані з тарифною політикою, і народовладдя, і питання, пов'язані з важливими іншими галузями, які ми повинні будемо врегульовувати", - зазначає Верховної Ради України Дмитра Разумкова.



Також Голова Парламенту прокоментував і перспективи проведення виборів мера у Харкові.

"Щодо виборів в Харкові, то до нас надійшла лише частина необхідного пакету документів. А саме – лише лист. Повинен бути додатковий матеріал для того, щоб Верховна Рада приступила до розгляду цього питання. Станом на сьогодні його нема і коли з'явиться, мені важко відповідати – "м'яч" знаходиться на полі Харківської міської ради", - відзначив Дмитро Разумков.



Сказав він і кілька слів про подарунки Володимиру Зеленському. Зокрема, і про чутки, що голова держави попросив зробити перерахування на рахунок однієї з лікарень в Кривому Розі.

"Конкретно що буду дарувати президенту, все ж таки, говорити не буду – літературу. Щодо перерахувань до лікарні, думаю, що це також непогана ідея – коли ти не просто отримуєш подарунки, а робиш гарну справу. Така інформація є", - повідомив Голова Верховної Ради України.



Як вдалося дізнатися Знай.ua, про благодійність говорять і народні депутати.

"Якщо говорити про святкування Дня народження президента, то там не буде нічого пафосного – мова йтиме про благодійність", - ділиться з нами Голова підкомітету з питань адміністративно-територіального устрою Комітету ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Віталій Безгін.



Тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.

Добавлено: 25-01-2021, 16:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх