У Парижі українського юнака вивели зі штучної коми (ВІДЕО)

Мама потерпілого розповіла, як хлопець почувається.

Побитого у Парижі українського юнака вивели зі штучної коми. Хлопець перебуває у тяжкому стані, але з 

"З'явилася позитивна динаміка": у МЗС розповіли про стан побитого в Парижі українського підлітка

позитивною динамікою.

Про це йдеться 25 січня у сюжеті ТСН

У Міністерстві закордонних справ розповіли, що лікарі роблять усе можливе для реабілітації хлопця. На компанію 14-річного Юрія напали 10 днів тому. Підлітку не вдалося втекти, у нього множинні перелами, пробитий череп та ножові поранення.


У тяжкому стані, але з позитивною динамікою. Побитого у Парижі українського юнака вивели зі штучної коми. У Міністерстві закордонних справ розповіли, що лікарі роблять усе можливе для реабілітації хлопця. На компанію 14-річного Юрія напали 10 днів тому. Хлопцю не вдалося втекти, у нього множинні перелами, пробитий череп та ножові поранення.  

Нападників нині шукають. Міністр закордонних справ Франції та пані мер Парижа вже заявили, що інцидентом обурені. Україна зробить усе можливе для розслідування нападу, наголосив президент Зеленський. Наші дипломати раніше звернулися до паризької прокуратури. Тим часом, мама потерпілого розповіла, як хлопець почувається нині.

"Він хоче поспілкуватися, але досі не може говорити, хоча йому краще. Ми намагалися його посадити, принаймні ненадовго, і він трохи посидів. Йому краще. Однак, що непокоїть нині — те, що у нього досі інколи виникають проблеми, пов'язані з тривожністю. Він все ще переживає стрес, лікарі кажуть, що це нормально", — говорить Наталія Крученик, мама потерпілого.
Добавлено: 26-01-2021, 09:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх