У Запоріжжі тимчасово припиняється обслуговування двох автобусних зупинок

Дві зупинки – «На вимогу» (біля залізничної станції 168 км) та «Старий Дніпро» (о. Хортиця) тимчасово вилучають з паспортів маршрутів громадського транспорту, що здійснюють рух із Хортицького району.

Таке рішення було прийняте під час засідання виконкому міської ради в зв’язку з відкриттям нового мосту та подальшою зміною напрямку руху.

- Після відкриття балкового мосту змінився повністю рух. У нас зараз по мосту Преображенського односторонній рух, і з Хортицького району по новому балковому теж. Тому дві зупинки на вимогу технічно випали повністю, адже залишились на односторонньому маршруті в бік моста Преображенського. Друга ж черга мостів, де в подальшому ці зупинки передбачені, перебуває в процесі забудови. Тож ми вимушені тимчасово їх вилучити з паспортів маршрутів, - розповів начальник управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради Олександр Власюк.

Після проведення виїзної наради та технічного огляду було прийняте рішення як тимчасову альтернативу використовувати зупинку «ЦІМЕТ», розташовану поблизу будівлі колишнього Центрального інституту механізації та електрифікації тваринництва.
Добавлено: 26-01-2021, 07:31
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх