Соцмережі про поїздку Симоньян і Кеосаяна в Донецьк

Главред Russia Today Маргарита Симоньян 27 січня з чоловіком приїхала в окупований Донецьк. Запевняє, що побувала на передовій. Мета візиту головного редактора Russia Today Маргарити Сімоньян на окупований Донбас викликала ажіотаж в Мережі. Кремль запідозрили в "знущанні".

На окупований Донбас несподівано прибула головний редактор державного телеканалу Росії Маргарита Симоньян з чоловіком Тиграном Кеосаяном. Мета їх візиту викликала ажіотаж в соцмережах, передає Діалог.UA.

Варто відзначити, що крім Сімоняьн і Кеосаняна в окупований Донецьк прибув ще й головний редактор радіостанції "Говорить Москва" Роман Бабаян. Вони візьмуть участь у якомусь форумі "Ру *** ий Донбас" сьогодні, 28 січня.

Ось що про захід пише російський бойовик Олександр Жучковскій. "Проголошуються два цілих ру *** їх національних" держави ".... На форумі ру *** ие тези будуть стверджувати, приймати, проголошувати. Чи введуть ру *** ую тему і саму доктрину як документ, в офіційне легітимне поле" , - заявив він.

У Мережі звернули увагу на цікаву деталь. Всі три пропагандиста, яких відправили "стверджувати" "ру *** ий Донбас" за національністю, виявилися вірменами.

Про це, зокрема, написав в Telegram український журналіст, учасник мінських переговорів Денис Казанський."Звучить, як пародія на творчість Ільфа і Петрова, але це не штука. Форум відбудеться вже завтра. Давно пишу, що над" Новоросії "в Кремлі просто глумляться", - висловив думку журналіст.

Висловився з цього приводу і популярний блогер Vitauskas. "Новина дня! Проводити форум" ру *** ий Донбас "і" формувати ру *** е історичний простір "в окупований Донецьк приїдуть ... Симоньян, Кеосаян і Бабаян. Оруелл, та прокидайся ти вже! І Кафку теж буди! " - написав він.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Симоньян назвала себе "чорною" і заявила про расизм в Росії. Ми також писали, що Симоньян хоче "повернути Одесу" до складу Росії: головний редактор Russia Today назвала терміни.


Добавлено: 28-01-2021, 13:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх