Росія збирається захопити нові території України, - доктрина (ДОКУМЕНТИ)

Вони збираються захопити дві третини областей

Терорист і діяч бойовиків самопроголошених "ЛДНР" Михайло Полинков на прізвисько "Кришталик" опублікував документи форуму сепаратистів під назвою "Русский Донбас", який вони проводять в Донецьку.

Бойовики опублікували фінальну версія так званої доктрини, яка складається з семи пунктів. Варто звернути пильну увагу на шостий пункт "документа", де розповідається про те, що "ДНР-ЛНР" повинні "встановити контроль над усіма територіями Донецької і Луганської областей". Простіше кажучи — захопити залишилися території Донбасу.

Також "доктрина" говорить про "підтримку росіян в Україні". Сам Полинков заявив, що йому не сподобався запропонований план. Він назвав його порожніми розмовами. На заході бойовиків були присутні російські пропагандисти Маргарита Симоньян, Тигран Кеосаян і Роман Бабаян, а також ватажки бойовиків Денис Пушилін Денис Володимирович і Леонід Пасічник.

Довідка:
  • з квітня 2014 року на Донбасі триває російська агресія проти України. У бойових діях беруть участь регулярні війська Росії за підтримки незаконних збройних формувань. Початку війни на Донбасі передувала анексія Криму, яка трапилася в березні 2014 року. За час конфлікту загинули понад 14 тисяч громадян України. Раніше новий президент США Джо Байден провів телефонну розмову з президентом РФ Володимиром Путіним, де вони, в тому числі, обговорили війну на Донбасі, після чого в Кремлі заявили про серйозні протиріччя між президентами.
За матеріалами: Comments.ua
Добавлено: 29-01-2021, 12:31
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх