Речник МЗС РФ Захарова відповіла потрійним "ні" на пропозицію Симоньян по Донбасу (ВІДЕО)

Пропагандистка Симоньян під час поїздки в Донецьк наговорила на кримінальну статтю

Речник МЗС РФ Марія Захарова назвала заяви головного редактора Russia Today Маргарити Сімоньян про необхідність приєднання Донбасу до Росії її особистою точкою зору.


Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова тричі спростувала з можливістю зв'язок між словами пропагандистки Маргарити Сімоньян про інтеграцію окупованого Донбасу в РФ.

Із заявою Захарова виступила в ефірі "Дощу", передає Діалог.UA. "Це її думку, це її точка зору, це її позиція. Причому, вона її озвучувала і до цього в різних формах", - відповіла потрійним "немає" Захарова, уточнивши, що Симоньян - не держслужбовець.Фактично, слова про "думці, точці зору і позиції" звучать, як "Кремль не поділяє", "не схвалює", "не підтримує".

28 січня Симоньян, виступаючи на форумі в Донецьку, заявила, що жителі сходу України "хочуть жити у себе вдома", закликавши Кремль прийняти рішення на користь приєднання територій до Росії.

Жителі ОРДЛО відповіли Симоньян нагадуванням про те, що Донецьк і Луганськ - Україна, а вона, ймовірно, абсолютно не знайома з Мінській угоді, які регулюють процес повернення захоплених територій під контроль Києва.

Соціолог Ігор Ейдман вважає, що за заявою Симоньян стоїть Кремль і в разі небезпеки для влади Путіна, Україні дійсно може загрожувати ескалація. Крім цього є версія про те, що візит пропагандистів - сигнал Донбасу про зміну московських "кураторів".

В мережі почали бурхливо обговорювати заяву пропагандистки, зазначивши, що Симоньян "встигла під час свого короткого виступу, наговорити на цілу кримінальну статтю".

"Так, російська пропагандистка, з крокодилячі сльози на очах, закликала" Росію матінку "(вірменка закликає" Росію матінку "!) Забрати Донбас до складу Росії, що є не тільки визнанням агресії, а й закликом до захоплення. Особливо з урахуванням того, що окупована частина Донецької та Луганської областей це не весь Донбас, а лише менша його частина ", - висловив свою думку за фактом почутого військовий оглядач Олександр Коваленко.


За матеріалами: Телеграф
Добавлено: 29-01-2021, 14:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх