Зеленський анонсував всеукраїнський форум "Україна 30" "А що вас хвилює?"

Президент України Володимир Зеленський 1 лютого у своєму Telegram-каналі закликав українців поставити запитання спікерам.

З 8-го до 10 лютого в Києві відбудеться всеукраїнський форум "Україна 30". 

Президент України Володимир Зеленський заявив, що спікери всеукраїнського форуму "Україна 30" дадуть відповіді на деякі першочергові запитання українців.

"COVID-19, на жаль, суттєво перекроїв наше життя. Але чи погодимося ми, що це остаточно? Як нам вийти переможцями в цій незвичайній битві? Чи зможе масштабна вакцинація змінити ситуацію і повернути людству свободу мандрувати, спілкуватися та обіймати рідних? Очевидно, що й сама пандемія, і вакцинація як один з обов'язкових елементів формування колективного імунітету – непросте завдання для кожної країни, зокрема для України", – заявив він.

За його словами, спікери форуму "Україна 30" дадуть відповіді на деякі першочергові запитання українців. Він зазначив, що "викликів і питань дуже багато" і "всі вони варті змістовної розмови й активного суспільного діалогу".

"А що вас хвилює в цій темі? Пишіть у коментарях – це точно допоможе форуму стати корисним", – заявив він.

Спалах коронавірусної інфекції виник наприкінці 2019 року в Китаї. 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

Протягом усього періоду епідемії в Україні зафіксовано 1 221 485 інфікувань, померло 22 768 пацієнтів, одужало – 1 023 915 осіб. Упродовж останньої доби зафіксували 2030 нових випадків коронавірусної інфекції, померла 61 людина, одужав 5131 хворий.
Добавлено: 1-02-2021, 15:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх