В Україну йдуть сильні морози: яким областям варто приготуватися

З 7 лютого очікується похолодання і в більшості регіонів йтиме сильний сніг. Нічна температура місцями впаде до -22 градусів, на дорогах ожеледиця.

З 7 лютого очікується похолодання і в більшості регіонів йтиме сильний сніг. Нічна температура місцями впаде до -22 градусів, на дорогах ожеледиця.

Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, на сході без істотних опадів. Нічна температура повітря складе -15 -11 градусів, вдень стовпчики термометрів покажуть від -12 до -6 градусів.

У південних областях синоптики прогнозують сніг, місцями сильний. Вночі в регіоні температура впаде до -8 -4 градусів, в денні години очікується від -5 до -1 градуса. У Криму мінлива хмарність, вночі сніжитиме. Температура повітря в нічні години від -3 до -1 градуса, вдень 0 +2 градуси.

Північні області накриє найсильнішими морозами, там вночі очікується до -22 -20 градусів. Вдень без істотних опадів, від -13 до -11 градусів.

Захід України буде засипати снігом, місцями очікуються сильні снігопади, налипання мокрого снігу. Температура повітря в нічні години складе від -14 до -6 градусів, на Закарпатті до -2 градусів. Вдень у більшості областей від -11 до -5 градусів, на Закарпатті + 4 градуси.

У центральній частині країни очікується сніг, місцями сильний. Вночі від -17 до -12 градусів, вдень стовпчики термометрів покажуть від -12 до -7 градусів.

У Києві 7 лютого пройде невеликий сніг, вітер східний, помірний. Нічна температура складе -17 -15 градусів, вдень очікується від -12 до -10 градусів.


Раніше ми писали про те, бабак Тимко дав прогноз на весну.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і дізнавайтеся першими про головні події в Україні та світі.

Заматеріалами: Подробиці
Добавлено: 8-02-2021, 07:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх