ЗМІ показали ще один розкішний маєток Путіна (ВІДЕО)

Одного палацу Путіну виявилося мало

Скандал навколо великого палацу російського лідера Володимира Путіна набирає обертів. Тепер Мережу підірвали кадри ще одних володінь президента РФ. Правда, знаходяться вони не в Росії, а на мальовничому півострові Крим, анексованому РФ. Кадри показали журналісти видання "Крим. Реалії".


Скриншот із відео

Йдеться про колишні українські держдачі, які прибрав до своїх рук після анексії Криму російський президент. Черговий "палац Путіна" розташовано неподалік села Олива. Дача ретельно захована за двома масивними парканами. Так, перший з них досягає висоти в 6 м і буквально напханий камерами відеоспостереження.

За даними журналістів, і цей палац на контролі у російських правоохоронців — за безпеку відповідають Росгвардія і Федеральна служба охорони (ФСО). Більш того, повідомляється, що на території дач є вежа-глушилка — через неї підібратися до місцевості за допомогою дронів не вийде.

А місцеві розповіли ще й про військових водолазів, які не пускають до літнього маєтку роззяв-туристів. За високим парканом, як повідомляють журналісти, дійсно є що ховати. Аквадискотеки і грязьових кімнат тут не виявлено, але і без них є, де розгулятися: кілька вертолітних майданчиків, SPA-комплекс, критий татамі та льодовий палац у процесі будівництва.

Сусіди розкішних володінь не менше презентабельні — російський експрем'єр Дмитро Медведєв і глава ФСБ Олександр Бортніков. Саме останнього разом із Путіним Навальний вважає замовниками отруєння. Як повідомлялося, події в РФ можуть розвиватися за двома сценаріями. Є докладний прогноз.

За матеріалами:  Comments.ua
Добавлено: 9-02-2021, 07:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх