Мураєв "зірвався" і звинуватив Медведчука у крадіжці: "Мене обдурили," знекровили "

Екс-депутат Верховної Ради Євген Мураєв заявив, що Віктор Медведчук, користуючись підтримкою свого кума Володимира Путіна, "віджав" у нього партію "За життя" (нинішня "ОТЗЖ").

Визнання він зробив в ефірі свого телеканалу "НАШ", передає Діалог.UA.

Мураєв відзначив, що був проти входження Медведчука до складу "За життя", за що в підсумку поплатився. Він був викинутий з власної партії. "Коли я його не підтримав, він вніс мене в санкційні списки Росії, дійсно заморозив активи, які були на території Росії не тільки у мене, а й у моїй сім'ї. Там заморожені великі гроші, які були на рахунках підприємства, які належать моєму батькові ... я не буду говорити суму, вона досить значна ... Мене просто "знекровили", щоб я не уявляв конкуренції представникам "ОТЗЖ" ", - поскаржився Мураєв.

Він зазначив, що проросійські сили на сьогодні не зможуть прийти до влади в Україні, так як Росія їх позбавила основної частини електорату - Криму і Донбасу. "Вас обманули, мене обдурили. Ми постійно програємо", - сказав екс-депутат.

Його одкровення прокоментував на своєму каналі в Telegram український журналіст Денис Казанський.

"Після того як на канали Медведчука були накладені санкції соратники з проросійського табору кинулися ... ні, не підтримувати Медведчука, а радісно штовхати його слідом за Зеленським ... Фактично Мураєв відкрито назвав Медведчука і Рабиновича рейдерами і шахраями і визнав, що Путін допомагає Медведчуку розправлятися зі своїми політичними опонентами. Все це настільки прекрасно, що навіть немає слів ", - зазначив журналіст.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Рабинович поставив Медведчука в незручне становище в Раді: в Мережі спливли родинні зв'язки.


Ми також писали, що Арестович назвав "останню краплю", яка змусила Зеленського "огризнутися" на Медведчука. Попытка освободить пленных в обход минского процесса стала "последней каплей", которая заставила власти Украины ввести санкции против "каналов Медведчука".
Добавлено: 10-02-2021, 16:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх