Як дипломат з Нідерландів долає снігові замети на велосипеді (ВІДЕО)

Перший секретар посольства Нідерландів щодня їздить на роботу на велосипеді у будь-яку погоду.

Дипломат з Нідерландів долає снігові замети київських вулиць на велосипеді

12 лютого – всесвітній зимовий День “Велосипедом на роботу”. Поки ми сваримо комунальників, щодня викопуємо машини зі снігу і екстремально намагаємося доїхати до міста призначення, перший секретарь Посольства Королівства Нідерландів, розташованого в Києві на Подолі, їде на велосипеді.

Ані снігова заметіль, ані стан доріг, ані інші перешкоди не заважають Лодевейку Смоору долати кілометри київських вулиць. Його велосипед має спеціальну ґуму з шипами для пересування в зимовий період.

«Підтримка екології та особистий приклад розвантаження трафіку на дорогах», - таку ідею поділяє Перший секретар та все Посольство Королівства Нідерландів в Україні.


Лодевейк вже 2 роки користується в Києві велосипедом. Часто з ним ставались курйози, наприклад коли Перший секретар Посольства приїхав до одного з міністерств на велосипеді. Працівники міністерства були збентежені, адже що саме робити з велосипедом не прописано в офіційному в протоколі.

Водії вантажівок часто просять зробити фото чи відео з Лодевейком. А водії дорогих авто інколи плутають його з кур’єром Glovo. В цілому, українські люди часто допомагають йому та пропонують заносити велосипед в приміщення, аби убезпечити від крадіжки.

За матеріалами: ZN,UA

Добавлено: 12-02-2021, 09:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх