Негода в Україні: ситуація на дорогах (МАПА+ВІДЕО)

Випало до 90 см снігу, знеструмлено десятки населених пунктів.

Обмеження руху для вантажівок залишаються на дорогах у Волинській та Львівській областях, повідомляє Укравтодор в п'ятницю, 12 лютого.

На Волині обмеження діють на Т-18-02 / М-07 / - Маюничі - Велика Осниця - Красноволя - Колки - / Р-14 / - Копилля - Рожище - Торчин - Шклинь - / Н-17 / на ділянці смт. Торчин - с. Шклинь; Т-03-02 Піща - Шацьк - Любомль - Володимир-Волинський - Павлівка - Горохів - Берестечко - Козин - / М-06 / на ділянці р Володимир-Волинський - с. Павлівка; Т-03-05 / Т-03-02 / - Шацьк - Волиця - Прип'ять - Любохини - / Т-03-08 /, на ділянці с. Павлівка - смт. Локачі; Т-03-03 Луцьк - Радомишль - Демидівка - Дубно.

У Львівській області з 3:20 п'ятниці введено обмеження руху для великогабаритного транспорту на дорогах: М-06 Київ - Чоп, км 500 - км 567 і М-09 Львів - Тернопіль - Рава-Руська, км 59 - км 113.

У той же час обмеження скасовані в Закарпатській, Тернопільській, Івано-Франківській, Рівненській, Житомирській, Черкаській, Полтавській, Чернігівській, Вінницькій та Київській областях.

Відзначається, що з початку циклону найбільше снігу випало у Львівській (до 90 см), Волинській, Тернопільській, Хмельницькій, Рівненській, Житомирській, Вінницькій, Київській, Чернігівській, Сумській областях (15-20 см). Дощ - в Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Полтавській та Харківській областях при температурі 0 + 9 ° С.

Стан покриття на автодорогах державного значення в областях, де останню добу випадав сніг місцями засніжене, в інших областях - мокре. На всіх перевальних ділянках доріг невеликий сніг.



Для забезпечення проїзду по дорогах державного значення працюють 1618 одиниць техніки (у черговому режимі 493 одиниці) і 1957 співробітників.

У свою чергу, в ГСЧС попереджають, що сьогодні очікується сильний вітер з поривами 15-20 м / с. У Сумській, Полтавській і Кіровоградській областях можливе налипання мокрого снігу та ожеледь, через що оголошений перший рівень небезпеки. Хуртовини, снігові замети та ожеледиця на дорогах будуть майже по всій країні, крім південно-східного регіону.

Відзначимо, станом на 12 лютого негода знеструмила в Україні 86 населених пунктів в шести областях.


За матеріалами:  Корреспондент.net
Добавлено: 12-02-2021, 15:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх