Машиністи "Укрзалізниці" показали "середньовічні" умови роботи (ФОТО+ВІДЕО)

У кабіні доводиться розводити багаття.

Співробітники "Укрзалізниці" поскаржилися, що через відсутність склообігрівачів змушені розтоплювати лід на вікнах кабіни локомотива за допомогою вогню.

Відповідні відео в одному з потягів записали машиніст і помічник машиніста. Ролики в понеділок, 15 лютого, опублікував Telegram-канал PavlovskyNews (щоб подивитися, доскрольте сторінку до кінця).

Працівники УЗ показали, що лобове скло в потязі було повністю покрите льодом, а дорогу попереду практично не видно. Керувати їм доводилося майже "наосліп".

Чоловік підпалив папір і в руках тримав його біля шибки з боку машиніста, щоб хоча б якось розтопити лід.

"Обігрів часів середньовіччя", – прокоментував ситуацію PavlovskyNews.


Лобове скло в локомотиві


Машиніст розтоплює лід за допомогою вогню

Машиніст також звернувся до глави УЗ Володимира Жмака з претензією, запитавши, чи не заслуговують залізничники на підвищення зарплати.

Джерело відео – Telegram-канал PavlovskyNews:



Як раніше писав OBOZREVATEL:
  • харків'янина висадили з потяга "Укрзалізниці" і склали акт про порушення дисципліни після того, як він нібито зафіксував перевищення норми радіаційного фону в одному з вагонів. Після інциденту українець має намір судитися з УЗ.
  • Пасажири "Укрзалізниці" поскаржилися на напад клопів під час поїздки. Інцидент стався на початку лютого в потязі Харків – Трускавець.
Добавлено: 16-02-2021, 09:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх