На газопроводі окупованого Луганська стався вибух

На околиці окупованого Луганська в районі Вергунка стався потужний вибух, причиною якого, імовірно, став газ високого тиску.

Про це написав у соцмережі один з представників так званої "ЛНР".

Вибух стався приблизно о 23:05. Що його викликало — поки невідомо. На місці вибуху розгорнули оперативний штаб. Зараз на місці вибуху і пожежі працюють місцеві пожежні, працівники екстрених служб і "правоохоронці". Інформації про постраждалих немає.

Близько 1:20 пожежа була ліквідована. Повідомлялося, що висота полум'я сягала 20 метрів.

Нагадаємо,

в російському місті Владикавказ, що на Півдні країни, сьогоднішній ранок почалося з вибуху, який прогримів у великому супермаркеті "Магніт". Після того, що сталося магазин повністю обрушився. Так, за інформацією джерела, о 7:24 за московським часом, поки супермаркет ще був закритий, в ньому прогримів сильний вибух. В результаті цього триповерхова будівля повністю обрушилася.

Повідомляється також, що в ньому також був офіс, меблевий магазин і стоматологічна клініка. Відомо, що в будинку знаходився як мінімум одна людина — ювелір, який на той момент перебував у своєму офісі. Рятувальники дістали його з-під завалів. За його словами, в супермаркеті більше людей бути не повинно.

На цей момент немає ніякої інформації про постраждалих та загиблих. На щастя, це сталося в момент, коли супермаркет ще не відкрився і він не встиг наповнитися великою кількістю відвідувачів. За попередньою інформацією, в супермаркеті здетонувала газоповітряна суміш. Через несправність обладнання сталася її витік, що і призвело до таких наслідків.

За матеріалами: Comments.ua
Добавлено: 16-02-2021, 08:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх