На Донбасі загинув 43-річний воїн

На Донбасі в понеділок, 22 лютого, загинув військовослужбовець 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців Сергій Петраускас. У загиблого лишилося троє дітей і дружина

На Донбасі в понеділок, 22 лютого, загинув військовослужбовець 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців Сергій Петраускас.

43-річний чоловік був уродженцем Чернігівщини. Про це повідомила пресслужба обласного військового комісаріату на своїй сторінці у Facebook. Військові висловили співчуття рідним і близьким українця.


Старшого солдата було вбито внаслідок ворожого обстрілу з ручного протитанкового гранатомета з боку російсько-окупаційних військ під Авдіївкою Донецької області.


Сергій Петраускас

Відомо, що Петраускас спершу проходив службу у військовому комісаріаті свого району. У липні 2017 року він підписав контракт із 72-ю ОМБр Сухопутних військ Збройних сил України.

Захисник України народився 18 грудня 1977 року в Ічні Прилуцького району Чернігівської області.


У Героя залишилися дружина, дві дочки і син.


Нагадаємо, 22 лютого в зоні Операції Об'єднаних сил на Донбасі внаслідок обстрілу було вбито одного українського військового. Ще один військовослужбовець отримав поранення. Трагедія сталася поблизу шахти Бутівка близько 14:00.

Як писав OBOZREVATEL:
  • колишні ватажки "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) і Ігор Безлер повідомили про 20 загиблих терористів 21 лютого.
  • Зазначимо, раніше Генштаб ЗСУ заявляв, що противник із метою провокації відкрив вогонь по власних позиціях.
  • Речник української делегації в Тристоронній контактній групі Олексій Арестович запевнив, що ЗСУ строго дотримуються режиму припинення вогню.

За матеріалами: OBOZREVATEL

Добавлено: 23-02-2021, 07:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх