Леонід Кравчук виступив за перенесення переговорів по Донбасу з Мінська (ВІДЕО)

Глава ТКГ Леонід Кравчук, говорячи про повернення Донбасу, зазначив, що найкращий варіант вирішення проблеми - це "викинути Росію силою", проте є питання.

При вступі на посаду президент Володимир Зеленський вважав, що зможе швидко припинити війну з Росією. Однак згодом він зрозумів, що з Москвою домовитися неможливо.

Таку думку в інтерв'ю виданню висловив перший президент України Леонід Кравчук. З Росією домовитися про закінчення війни неможливо

За його словами, п'ятий президент Петро Порошенко "щиро вірив", що зможе домовитися і за 2 тижні припинити війну.

Коли прийшов Зеленський, він також думав, що можна в процесі дискусії якось домовитися. А коли побачив, що з ними (Росією - 24 канал) домовитися не можна, то заявив, що потрібні зміни, документальні уточнення,

- зазначив Кравчук.

Він додав, що на саміті "нормандської четвірки" в Парижі Зеленський виступив за перегляд мінських угод. "І, до речі, це сказала і Ангела Меркель, що мінські угоди - це не висічені на камені слова", - додав політик.

На думку Кравчука, без зміни основних концептуальних позицій мінського і нормандського формату домогтися успіхів не вдасться.


Зверніть увагу! Раніше в інтерв'ю ВВС Зеленський знову заявив, що піде з посади, якщо не зможе закінчити війну. Він зазначив, що не чіпляється за рейтинги або влада, але якщо "не зможе закінчити війну, значить потрібно, щоб прийшов інший чоловік, який здатний закінчити цю трагічну історію".


Росія атакувала Україну ще у 2014 році, за часів президентства Петра Порошенка. Навіть через 7 років боротьби деякі люди переконані, що попередній президент отримував або досі отримує з цього бодай матеріальну вигоду.


За матеріалами: 24tv.ua, "Діалог.UA"
Добавлено: 26-02-2021, 10:22
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх