У Німеччині закривають рахунки російських пропагандистів: Захарова вибухнула погрозами

З 31 травня в Німеччині збираються в банку Commerzbank закрити рахунки російських пропагандистів, що працюють в інформаційних агентствах Ruptly і Russia Today, головний редактор якого Маргарита Симоньян раніше запропонувала роботу журналістам ZiK, 112 і NewsOne.

При цьому, представник МЗС Марія Захарова влаштувала з цього приводу істерику, закликавши "Берлін одуматися" в іншому випадку Москва вдасться до жорстких заходів у відповідь проти німецьких ЗМІ в Росії.

"З усією серйозністю закликаємо Берлін одуматися, забезпечити нормальне функціонування зазначених медіакомпаній, скасувати будь-які рестриктивні заходи, які ускладнюють роботу засобів масової інформації", - заявила Захарова, зазначивши, що в Росії "правда не хочуть" йти на відповідні обмеження і попросила "не створювати прецедент і привід ".

Як уточнила Захарова, кредитна організація формально обгрунтувала це рішення своїм правом "завершити співпрацю з клієнтом в односторонньому порядку без пояснення причин".

Як повідомляв "Телеграф", раніше власник особняка, на якій жив Навальний під час лікування в Німеччині висміяв російських пропагандистів через їх сюжету про його апартаменти

За матеріалами: Телеграф
Добавлено: 5-03-2021, 12:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх