На Дніпропетровщині викрили «групу смерті»: діти себе різали й кололи

У Дніпропетровській області викрили діяльність "телеграм-каналу смерті", адміністратор якого давав учасникам завдання наносити собі тілесні ушкодження.

Про це повідомляє Відкритий з посиланням на прес-службу ГУНП в області. Як встановили поліцейські, телеграм-канал запустили 21 лютого. Адміністратор чату працював з Кривого Рогу. «Спочатку в групі було більше 500 учасників, проте, коли адміністратор почав просити людей, щоб вони наносили собі тілесні ушкодження, в чаті залишилися тільки 13 чоловік. Вони надсилали фото своїх ран, після чого отримували такі інструкції. Таких завдань могло бути більше п'яти в день », - розповів начальник ГУНП в Дніпропетровській області Анатолій Щаділо.

Анатолій щаділо За ​​попередньою версією слідства, організатором «групи смерті» є 15-річна мешканка Кривого Рогу. Під час обшуку у неї вдома знайшли мобільні телефони, планшет і ноутбук, з яких вона відправляла повідомлення в "чат смерті". Також за інформацією поліцейських, 4 березня дівчина планувала сама покінчити життя самогубством.



Слідчі порушили кримінальну провадження за фактом доведення людей до самогубства. В даний момент правоохоронці перевіряють всі відомості, які надала дівчина.

Джерело: У Дніпрі після капітального ремонту відкрили дитяче відділення стоматполіклініки №1 | Відкритий
Добавлено: 5-03-2021, 13:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх