Ізраїль не схвалив препарат Covishield: як це стосується українців

Можуть виникнути проблеми з визнанням паспортів вакцинації для туристів, - посол Корнійчукожуть виникнути проблеми з визнанням паспортів вакцинації для туристів, - посол Корнійчук

Ізраїль не схвалив препарат Covishield, тому можуть виникнути проблеми з визнанням паспортів вакцинації для туристів, - посол КорнійчукУкраїна й Ізраїль ведуть переговори про взаємне визнання паспортів вакцинації для туристичних подорожей. Ізраїльська сторона поки не збирається схвалювати індійську вакцину проти коронавірусу Covishield, яка застосовується в Україні.

Про це в ефірі телеканалу "Україна 24" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук, передає Цензор.НЕТ.

"Хасиди, які є основними туристами в Україні, звертаються до українського посольства, питають щодо дій українського уряду в майбутньому, тому що збираються відвідати Умань та інші місця паломництва, чи потрібен так званий паспорт вакцинації. Ми над цим питанням працюємо спільно, і найближчим часом будемо вирішувати. В Ізраїлі, безперечно, високий рівень вакцинації, на сьогодні вони колють фактично лише дві вакцини – Pfizer i Moderna. Сьогодні якраз були перемовини стосовно взаємного визнання так званих паспортів вакцинації. У нас з цим поки що проблеми, оскільки ті вакцини, які застосовуються українським урядом, Ізраїль поки що не збирається схвалювати", - зазначив Корнійчук.

Також повідомляється, що неможливо заразитися COVID-19 від вакцин, - МОЗ розвінчало фейк. 
Добавлено: 9-03-2021, 11:15
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх