З 1 травня «Вельтум-Запоріжжя» змінює колір брендованих пакетів для приватного сектору

З 1 травня 2021 року сміття в приватному секторі вивозитимуть у жовтій брендованій тарі. Про зміну заявили представники ТОВ «Вельтум-Запоріжжя». До цього часу жителів приватного сектора і квартальних будуть масово інформувати про майбутні зміни. Все для того, щоб люди встигли використати зелені пакети і не створювали сміттєвих колапсів у майбутньому.

Колір фірмової тари змінюють один раз на кілька років. Зелені пакети прослужили три роки. До цього були червоні. На підприємстві пояснюють - такі регулярні оновлення пов'язані зі спекуляціями деяких запоріжців, які продають фірмову тару, отримуючи таким чином прибуток. Представники «Вельтум-Запоріжжя» ще раз пояснили, чому не варто купувати тару у спекулянтів.

- Для того, щоб ми надавали якісну послугу, споживачі повинні платити. Коли людина платить за вивіз сміття, вона отримує фірмовий пакет, і наше підприємство знає, що ця людина за послугу на сьогодні сплатила. Таким чином пакети входять у тариф. Вони видаються абонентам щомісяця. Згідно з нормою накопичення це два великих пакети по 100 літрів, або 4 маленьких по 50 літрів, - розповіла начальниця абонентського відділу ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» Олена Говоркова.

Отримувати зелені пакети можна до 1 травня. Далі підприємство буде роздавати споживачам виключно жовту тару. Однак до 1 червня працівники «Вельтум-Запоріжжя» будуть вивозити як зелені, так і жовті пакети, щоб дати можливість жителям використовувати тару, що залишилася.
Добавлено: 11-03-2021, 08:46
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх