Загострення в ООС: 14 обстрілів, є вбитий

На Донбасі чергове загострення

За п'ятницю противник 14 разів обстрілював позиції українських військових, а з початку поточної доби вже зафіксовано чотири обстрілу.

За минулу добу сепаратисти на Донбасі 14 раз порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об'єднаних сил, в тому числі - з забороненого озброєння. Під час снайперського обстрілу під Мар'їнка загинув український захисник. Про це в суботу, 13 березня, повідомляє прес-центр штабу ООС.

Відзначається, що внаслідок ворожого снайперського вогню один український військовослужбовець отримав поранення несумісні з життям.

"44-річний захисник був покликаний Драбівського району територіальним центром комплектування та соціальної підтримки на військову службу за контрактом в квітні минулого року. Службу проходив на посаді командира бойової машини", - зазначено в повідомленні.

У захисника залишилися мати, дружина і дочка.

На все обстріли з боку ворога українські захисники відкривали у відповідь вогонь.

З початку поточної доби сепаратисти чотири рази порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали.

Відзначається, що все обстріли були здійснені районі населеного пункту Піски.

"Противник відкривав вогонь в бік наших позицій з підствольних гранатометів і стрілецької зброї. Бойових втрат серед українських захисників немає", - повідомили в штабі.

Стосовно дій незаконних збройних формувань повідомлені представники ОБСЄ.

Раніше повідомлялося, що під Старогнатівці загинув 44-річний військовослужбовець з Черкаської області Володимир Онопрієнко.

Нагадаємо, за добу 11 березня на Донбасі зафіксували чотири обстрілу, один військовий отримав поранення.

За матеріалами: Корреспондент.net
Добавлено: 13-03-2021, 10:26
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх