Окупанти на Донбасі гатять із 82-мм мінометів

Український захисник травмований.

Із РПГ та стрілецької зброї противник здійснив обстріл неподалік населених пунктів Талаківка та Гнутове

Протягом минулої доби, 16 березня, у районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 9 порушень режиму припинення вогню. Про це повідомляє у фейсбуці пресслужба ООС.

У районі відповідальності ОТУ "Схід" окупанти відкривали вогонь із мінометів 82-го калібру, великокаліберних кулеметів, ручних та станкових протитанкових гранатометів поблизу Водяного, що на Приазов'ї.

"Внаслідок обстрілу бойове травмування отримав військовослужбовець Збройних сил України. Захисника оперативно доправили до лікувального закладу, де йому надають необхідну медичну допомогу. Стан здоров'я військовослужбовця – задовільний", – сказано в повідомленні.

Із РПГ та стрілецької зброї противник здійснив обстріл неподалік населених пунктів Талаківка та Гнутове, а біля Павлополя – з великокаліберних кулеметів та станкових протитанкових гранатометів. У передмісті Авдіївки та Лебединського ворог обстрілював позиції українських захисників зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності ОТУ "Північ", поблизу населеного пункту Південне, збройні формування РФ обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими домовленостями мінометів 82-го калібру, великокаліберних кулеметів, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

На обстріли противника українські захисники відповідали вогнем у відповідь.

Нагадаємо, голова української делегації в ТКГ Леонід Кравчук заявив, що українська армія дзеркально відповідатиме на обстріли окупантів на Донбасі. Заяви бойовиків про попереджувальний вогонь "для придушення вогневих точок противника" українська делегація у ТКГ розцінює як загрозу виходу Росії з перемир'я.

За матеріалами: 5.ua
Добавлено: 17-03-2021, 09:51
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх