Викрадачі машин з Дніпра приготували поліцейським "приємний" сюрприз

Автомат Калашникова, гранати і 20 кг амфетаміну

Двоє 30-річних жителів Дніпра налагодили масштабну схему викрадення автомобілів. Чоловіки викрадали елітні авто на території Дніпропетровської, Харківської та Івано-Франківської областей. В ході обшуків вдома у зловмисників, правоохоронці натрапили на "приємний" бонус, повідомляє Дніпровська Панорама, посилаючись на прес-службу ГУНП в Харківській області.

Як з'ясували слідчі, горе-викрадачі з Дніпра виставляли на продаж автомобіль преміум класу. Зловмисники заздалегідь чіпляли на нього GPS-трекер і випускали дублікат ключа. Після продажу авто новому власнику, машину знаходили і викрадали. Викрадене авто швидко "перебивали" через підроблене свідоцтво про реєстрацію.


амфетамін

14 березня слідчі ГУНП в Харківській області разом з оперативниками СБУ і співробітниками Харківської обласної прокуратури провели обшуки за місцем проживання зловмисників. В ході обшуку в оселі одного з горе-крадіїв, поліцію чекав несподіваний "сюрприз". Слідчі виявили близько 20 кілограмів амфетаміну, Автомат Калашникова, осколкові гранати і вибухівку. Як з'ясувалося, крім викрадень, ділки купували наркотики для їх подальшого збуту на території Харківської області. Їм повідомили про

Поліція Харківської області затримала викрадачів

"Двоє 30-річних чоловіків затримані в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Сповіщаючи про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання щодо підозрюваних запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою ", - повідомили в прес-службі ГУНП.

За матеріалами: ДП
Добавлено: 17-03-2021, 15:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх