Реанімації не витримує: у Дніпрі щодня погіршується ситуація з COVID-19

У Дніпрі щодня погіршується ситуація з коронавірусом, в лікарні обласного центра продовжує зростати кількість тяжкохворих пацієнтів. У 20% хворих на COVID-19 немає антитіл: відомий медик зробив важливе попередження. 80% людей не можуть позбутися симптомів COVID-19 кілька місяців, каже Сергій Риженко

Про це заявив головний лікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко у Facebook.

Він наголошує, що у COVID-відділенні лікарні наразі пребувають 110 тяжкохворих пацієнтів, що є найбільшою кількістю з початку пандемії.

Наразі в реанімації знаходяться 25 пацієнтів у критичному стані. Двоє – в термінальній стадії, вони підключені до апаратів ШВЛ і перебувають на препаратах, які підтримують всі життєві функції.

“Реанімації Мечникова вже не витримують навантаження. Хворі продовжують надходити, стало більше пацієнтів у важкому стані. Через спалах зараження реаніматологи працюють на межі можливостей”, — зазначив лікар.

Зазначимо, що за минулу добу у Дніпропетровській області виявили 455 нових випадків коронавірусу, з них 204 випадки зафіксували у Дніпрі.

Раніше повідомлялось, щоу Дніпропетровській обласній лікарні імені Мечникова вилікували 54 річного чоловіка з більш ніж 80% ураженням легень.


За матріалами:  “Прямий”
Добавлено: 23-03-2021, 08:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх