У запорізькій гімназії прокоментувала інформацію щодо наруги над дитиною

У Запоріжжі адміністрація гімназії №28 надала коментар щодо інформації про наругою над учнем цієї школи. У навчальному закладі все заперечують.

На сторінці гімназії №28 у соціальній мережі з’явилася публікація з коментарем стосовно інформації, що протягом усього дня ширилася як мережею, так і ЗМІ. Мова йде про новини про те, що у цій школі начебто скоїли насильство над неповнолітнім хлопцем, учнем 5 класу. І у своєму коментарі адміністрація закладу заперечує правдивість цієї інформації. 

Нагадаємо, 22 березня у соціальних мережах поширилась інформація про зґвалтування школяра.

За інформацією блогера Андрія Лукіна,  п’ятикласники засунули своєму однокласнику в анальний отвір пляшку. Сім’ю постраждалої дитини, щоб не псувати імідж закладу, за інформацією Лукіна, збираються змусити перевестися до іншої школи.

Як повідомили в обласному управлінні Нацполіції,і їм надходило повідомлення від 51-річної жінки про зґвалтування її онука, учня 5 класу однієї з гімназій міста. Правоохоронці працювали на місці події і, попередньо, не знайшли підтвердження цієї заяви. Втім, поліція повідомила , що “щоб стовідсотково спростувати факт зґвалтування, наразі проводяться експертні дослідження”. Тобто наразі інформацію про зґвалтування спростували, але й не надали висновків, які б підтвердили спростування.
Добавлено: 23-03-2021, 10:03
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх