Мер Дніпра Філатов: у місті вводять суворі карантинні обмеження

Інформатор посилаючись на пост мера Бориса Філатова. «Я буду краток, але, сподіваюся, переконливий. Міська комісія з надзвичайних ситуацій вводить суворі карантинні обмеження з четверга з 00:00 годин.

Відповідне рішення буде опубліковано найближчим часом. І хоча Дніпро поки ще не в «червоній» зоні (і, сподіваюся, не буде) прийнято вольове рішення зробити це. На відміну від інших територіальних громад ми не будемо тягнути «до упору», а потім мучитися з колапсом системи охорони здоров'я », - написав мер.


У Дніпрі, станом на 8:00 23 березня, за весь період пандемії COVID-19 захворіли 40 241 особа. За минулу добу в лабораторіях офіційно зафіксували 493 нових випадки інфікування.

У департаменті охорони здоров'я дніпровського міськради розповіли про те, як в Дніпрі йдуть справи з захворюваністю коронавірусів.

Людей, що подолали COVID-19 - 36 456. Ще три з половиною тисячі дніпрян лікуються від коронавируса - частина амбулаторно, а частина стаціонарно. Це 2 703 і 779 пацієнтів відповідно. За минулу добу від коронавируса померли десять чоловік. Загальний показник летальності в Дніпрі за весь час - 973, пише  056.ua


Дистанционное обучение 5-11 классы

Департамент гуманитарной политики г.Днепр сообщил, что согласно протоколу №30 заседания специальной комиссии по ликвидации последствий чрезвычайной ситуации природного характера местного уровня решено организовать дистанционное обучение для учеников 5-11 классов.

Срок: с 29 марта по 13 апреля.

Добавлено: 23-03-2021, 11:36
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх