Нова холодна війна - коментар обміну репліками між Байденом і Путіном (ВІДЕО)

Колишній розвідник КДБ розповів про загострення відносин між Білим домом і Кремлем.

Слова президента США Джо Байдена щодо глави Кремля Володимира Путіна, якого той назвав вбивцею, на думку колишнього розвідника КДБ СРСР Юрія Швеця, говорять про відкритий виклик, який свідчить про те, що на Заході більше не будуть "няньчитися" з Росією і загострення відносин, яке спостерігається між країнами, він розцінює, як нову холодну війну.

Про це Юрій Швець, який до того ж є однокурсником Путіна заявив в ефірі телеканалу "Україна 24".

За його словами, висловлення Байдена щодо вбивці-Путіна, є декларацією нової холодної війни з боку адміністрації нового президента США проти путінської Росії. Він зазначив, що ставиться до цього серйозніше, ніж просто до обміну репліками між президентами США і РФ.

"Я ставлюся до цього серйозніше, ніж до "обміну репліками". Я бачу ситуацію, як холодна війна – 2. Пам'ятаєте, у березні 46-го (британський політик Вінстон. - Ред.) Черчилль виголосив фултонську промову, після якої радянські історики почали відлік холодної війни? Так ось, ці "угу" і "I do" я розцінюю як декларацію адміністрації Байдена холодної війни – 2 путінській Росії", - заявив Швець.

Він назвав заяву Байдена відкритим викликом, який говорить про те, що нова адміністрація Білого дому не буде "няньчитися" з Росією, не повторюючи дій Європи і своїх попередників. На його думку, на відміну від 20 попередніх років нинішня американська адміністрація буде відповідати швидко і жорстко на будь-які спроби протистояння Кремля.

"Пам'ятаєте, була ще одна лічилочка – "якщо будеш битися, я буду кусатися". Ось Putemkin`s land під керівництвом Путіна буде кусатися... На відміну від 20 попередніх років, ця американська адміністрація відповідатиме швидко й жорстко", - додав ексрозвідник КДБ.

Крім того, Швець переконаний, що в цьому протистоянні між Білим домом і Кремлем, у Володимира Путіна немає шансів.

"...Давайте сядемо за стіл, будемо з ним розмовляти, і він стане нормальним хлопцем, як у "Собачому серці" посадили персонажа за стіл у надії зробити з нього людину, а він їм ноги на стіл – і понеслася. Ось нарешті вистраждали розуміння, що цього не вийде, тому це холодна війна – 2, у якій я не бачу шансів у Путіна", - висловився він.

Нагадаємо, президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден в інтерв'ю назвав Путіна вбивцею й пообіцяв, що Москва дорого заплатить за те, що поширювала дезінформацією під час виборчої президентської кампанії, аби дискредитувати кандидата Байдена й підтримати Трампа.

Своєю чергою, Володимир Путін відповів американському лідеру Джо Байдену відомою дражнилкою, а також сказав, що "без іронії і без жартів" бажає Байдену здоров'я.


Відео Байден і Путін затіяли недитячу інформаційну війну – "Секретні матеріали" 

За матеріалами: ТСН
Добавлено: 24-03-2021, 13:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх