"Всім не хворіти", - мер Дніпра публічно вакцинувалася від коронавируса

Міський голова Дніпра Борис Філатов вакцинувалася від COVID-19 і розповів про підводні камені процедури.

Мер підкреслив, що "блогери з Isnatgram не мають права бути в черзі перед пенсіонерами та іншими людьми", - передає 056.

"Як я і обіцяв, сьогодні зробив публічну вакцинацію. Відразу попереджаю, що я не буду втомлювати вас такі дві доби непотрібними подробицями про те, чи була у мене температура, ломило кості і боліла рука в місці уколу.

Давайте поговоримо серйозно про зовсім інші речі, тим більше, що я довгий час провів в лікарні і дуже докладно поговорив з лікарями і навіть встиг з дівчатами пообніматься (ну люблять мене земляки, особливо жінки).

Якщо коротко, то процес відмов від вакцинації досить високий. і найприкріше, що в основному відмовляються самі медпрацівники. Чому вони це роблять, раціональних пояснень немає. Хтось каже, що вже перехворів. Хтось, що вакцина «сира» (як ніби після неї виростуть роги або копита). Хтось взагалі без пояснення причин ", - написав на своїй сторінці в Facebook Борис Філатов.


Мер Дніпра підкреслив, що через таких сумнівів страждає логістика та ідея просування вакцинації від коронавируса

"Через це страждає логістика вакцинації і докторам, щоб не пропадали дози, доводитися заздалегідь вибудовувати графік (наприклад, мене запросили на точний час і після маніпуляції поїхали вакцинувати інших людей, у яких було позначено свого часу). Але на всі маніпуляції потрібен час : заповнити особисто документи, розповісти про протипоказання, поміряти тиск і т.д. і т.п. і зі мною все це робили точно по протоколу.

А тепер уявіть собі, якщо хто-то «передумав» або тупо не з'явився? з іншого боку, величезна кількість людей хочуть вакцинуватися, але не можуть. Дивно, але, наприклад, вчителі просто стоять в черзі і, на відміну від тих же медпрацівників, які не переживають, що вакцина «якась не така». Вакцинація «публічних персон з метою популяризації »теж стала відверто скидатися на узаконення ВІП-вакцинації для еліт і селебріті. і вже точно блогери з Інстаграмма не мають права обходити в черзі літніх людей", - підкреслив Борис Філатов.


Також Борис Філатов розповів про необхідність змін в законодавчій базі МОЗ, щоб зайві дози вакцини видавалися не "публічним персонам", а людям у черзі на щеплення:

"Вакцинуватися необхідно. Я навіть не буду вступати з цього приводу в дискусію, особливо з упоротимі антіпрівівочнікамі (їх следущий крок - визнання Землі плоскою і боротьба з 5G). Держава зобов'язана проводити чітку інформаційну політику щодо вакцинації, або хоча б, як мінімум, закрити рот народним депутатам та іншим великим начальником, які ні чорта не тямлять в медицині (і, як правило, взагалі ні в чому не тямлять), але страждають словесним проносом і продовжують коментувати будь-яку подію в країні і світі.

Про вакцинацію зобов'язані говорити ДОКТОРА, а не «лідери громадської думки». І найголовніше, потрібно терміново вносити зміни в документи МОЗу, які б дозволили використовувати зайві дози не для «публічних персон», а для людей записалися в чергу. Повірте, охочих знайдеться скільки завгодно. І, природно , потрібно дати чітке роз'яснення, хто є «публічною персоною», щоб уникнути зловживань, а хто ні, а також чітко покласти на цю «персону» обов'язки по «популяризації». Бо фоточки з голим торсом в фейсбучіке нічого не популяризують, а тільки викликають у людей роздратування. Отримав дозу позачергово - будь добрий стій тепер на голові і доводь необхідність вакцинації цілодобово. Якось так ... Всім не хворіти ", - додав мер Дніпра.

Добавлено: 25-03-2021, 11:18
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх